Over Ons

We zijn trots op ons vakmanschap, onze frisse blik op traditionele technieken en onze drive om elk project om te toveren tot iets waar zowel wij als onze klanten trots op kunnen zijn. Vanuit deze passie is RVR Schilderwerk & Onderhoud ontstaan.

Uw Wensen, Onze Expertise

Wij begrijpen dat elk project uniek is en een specifieke aanpak vereist. Daarom bieden we een breed scala aan diensten aan, die alle aspecten van schilder- en onderhoudswerk omvatten. Onze ervaren vakmensen zijn erop gericht om een oplossing te bieden die niet alleen aan uw esthetische wensen voldoet, maar ook de duurzaamheid en waarde van uw eigendom verhoogt.

  • Buitenschilderwerk: Bescherming en verfraaiing van de buitenkant van uw woning of bedrijfspand. We zorgen ervoor dat uw exterieur er niet alleen prachtig uitziet, maar ook bestand is tegen de elementen.
  • Binnenschilderwerk: Van muren en plafonds tot kozijnen en deuren, we zorgen voor een onberispelijke afwerking die de sfeer van uw interieur verrijkt.
  • Latex Spuiten: Een moderne en efficiënte methode voor het aanbrengen van verf, ideaal voor het bereiken van een strak en egaal resultaat met minimale overlast.
  • Houtrot Reparatie: Wij herstellen de schade veroorzaakt door houtrot, waardoor de structurele integriteit en het uiterlijk van uw houtwerk behouden blijft.
  • Gevelreiniging: Een essentiële service om de levensduur van uw gevel te verlengen en de uitstraling van uw pand te verbeteren.
  • Dakcoating: Bescherming en verjonging van uw dak, waardoor het weerbestendig wordt en een vernieuwde uitstraling krijgt.

Waarom Kiezen voor RVR Schilderwerk & Onderhoud?

Onze passie voor het vak reflecteert in elk project dat we ondernemen. Bij RVR Schilderwerk & Onderhoud streven we ernaar om uitzonderlijke service te leveren, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om hun visie tot leven te brengen. Wij geloven dat door het combineren van traditioneel vakmanschap met moderne technieken, we resultaten kunnen leveren die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van uw project, ons team neemt alle zorgen uit handen. Met aandacht voor detail, een klantgerichte aanpak en een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit, is RVR Schilderwerk & Onderhoud uw partner voor al uw schilder- en onderhoudswerk.

Wat zeggen onze klanten?

Peter de Boom
Read More
Wij zijn zeer tevreden. Alle houtwerk en gevels zijn vakkundig opgeknapt en geschilderd. Alles in goed overleg en we kregen het juiste advies, o.a. over de kleur. Ondanks veel meerwerk is door flexibele inzet en vakmanschap van de schilders toch gelukt om alles in één periode af te krijgen.
Henk damen
Read More
We hadden een spoedklus, omdat de eerste schilder het af liet weten. Dit bedrijf heeft binnen een dag de offerte uitgebracht en in 5 lange werkdagen ons hele huis van binnen geschilderd inclusief houtwerk (binnenkozijnen en draagbalken in het dak), zodat we een paar dagen later konden verhuizen.
Marcel Mulder
Read More
Alleen maar complimenten! Het hele huis behangen, gesausd en geverfd binnen drie dagen. Ziet er zeer strak uit. Topkwaliteit. Klantvriendelijk en hardewerkende mannen. Zeer goeie communicatie. Ontzettend netjes opgeruimd opgeleverd. Zeker een aanrader!!
Mariek de Jong
Read More
Prima schildersbedrijf, komen hun afspraak na en zijn fijn in de omgang.
Bert van Amersfoort
Read More
Goede prijs kwaliteit verhouding. Vakwerk en service. heren denken mee. Wij zijn tevreden.
Previous
Next